Tüm Konularımız
Ah Kadınlar

Ah Sarışınlar Ah

Ah Şu Kadınlar

Allahtan Erkeğim

Allahtan Kadınım

Annelerimiz

Aramızdaki Farklar

Aşk Nedir?

Bikini Hakkında

Bir Erkeğin Duası

Bir Kadının Duası

Bir Kadın Erkeği Nasıl Öldürür

Bizi Reddetme Cümleleri

Bizi Severler?

Bizi Sinir Etme Yöntemleri

Bu Evlilik Doğaya Aykırı

Bunları Yapın

Burcundan Tanıyın

Delikanlının El Kitabı

Diyaloglara Bakın

Erkek Severse

Erkeğin Evrimi

Erkekler Bakın

Erkek Çeker

Evlenilecek Kız

Evlilik Üzerine

Evlenme Nedenleri

Eyvah Neyapcam

Günlük

Hangi Erkekle Çıkılmaz

İşte Kadınlar

Kadın Nasıl Mutlu Olur

Kadın Milleti

Kadının Kimyası

Kadınları Mutlu Etme Yolları

Kadınların Yaş Dönemleri

Kanıtlanmış Bilgiler

Kral Ve Eşleri

Kral Ve Sorusu

Neolur Geri Dön

Sarışın Kaza Yaparsa

Şeytan & Kadın



Enlaces
editame
editame
editame
editame


Enlaces
editame
editame
editame
editame
<$BlogItSEVGİLİM NE OLUR GERİ DÖN DİYENLERnt>
<$BlogIt
Sizi terk mi etti? Ama hala seviyorsunuz. Aşağıdaki 5 altın kuralı uygulayın. Umarız geri döner.

1) Ne istiyorsunuz? Bunu düşünün aslında ne istiyorsunuz:

a- O, ve yalnızca o...
b- Düzenli ve sorunsuz seks.
c- Aslında umurumda değil ama başkası ile birlikte olduğu düşüncesi beni yıpratıyor.

Sorunu doğru teşhis edin. Sadece erkeklik onurunuz kırıldı diye kendinizi yürümeyen bir ilişkiye mahkum etmeyin. Siz de gidip kendinize yeni bir sevgili bulun. Eski sevgilinizi geri kazanmak istiyorsanız kendinize, duygularınıza ve ona karşı tamamen dürüst olmanız gerekir. Aynada kendi gözlerinizin içine bakıp onun gülüşünü görmeden yaşayamayacağınızı söyleyebiliyor musunuz? Tamam, şimdi ikinci adım...

2) Hasarı hesaplayın

İlişkiniz zaman içinde tutkusunu kaybedip kendiliğinden mi silikleşti? Yoksa siz mi yakıp yıktınız? İlişkiniz kendiliğinden bittiyse, yeniden canlandırmanız daha zor olacak; bir şekilde eceli gelmiş ve ölmüş gibi düşünün. Oysa yakılıp yıkılmış şeyde hala bir kıvılcım olabilir zira siz mahfetmediyseniz belki şu anda sağlıklı bir şekilde devam ediyor olacaktı. Gözönünde bulundurmanız gereken bir başka faktör de ayrılığın özel bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığı. birlikte geçirdiğiniz son bir kaç hafta üzerinde ciddi ciddi düşünün.

3) Aramayın Hep aynı hatayı yapıyoruz.

Asla tekrar tekrar arayıp geri dönmesini istemeyin. Biraz sakinleşmeyi bekleyin. Herşey daha çok yeni, duygular çok tazeyken ne siz ne de sevgiliniz doğru düşünemez, mantıklı hareket edemezsiniz. İkinizin de biraz nefes almaya ihtiyacı var. Ama bundan da önemlisi, eski sevgilinizin sizin yokluğunuzu hissetmesidir. Bırakın sizden ayrılmanın hayatında nasıl bir boşluk yaratacağını görsün. Bir yığın şekilsiz adamla tanışsın, gecelerini televizyon karşısında pinekleyerek geçirsin, sıkışmış kavanoz kapaklarını kendisi açmak zorunda kalsın. Ayrılıktan öncesi ile ayrılıktan sonrasını karşılaştıracak zamanı olsun. Yeniden bir araya gelmenin doğru verilmiş, akıllı bir karar olabilmesi için zamana ve mesafeye ihtiyaç var. Sabırlı olun

4) Kredi kartınızı unutun

Doğru zaman geldiğinde ne yapacaksınız? Ona bir ada ya da özel bir jet almayı unutun. \"Beni geri al\" alamındaki her türlü hediye ve jest sadece ne kadar çaresiz olduğunuzu göstermeye yarar. Aslında böyle bir sürpriz nadiren etkili olabilir ama hemen sonrasında ne yapacağınızı, ne diyeceğinizi iyi bilmeniz şartıyla.Yoksa kapıyı suratınıza çarpar ve siz de elinizde bir düzine kırmızı gülle kalakalırsınız. En iyisi zamanı geldiğinde bir telefon açıp; birlikte kahve içmeyi ve sohbet etmeyi önermek.

5) Arkadaş kalmayı reddedin

Tabii yeni arkadaşı ile yaşadığı yatak maceralarını dinlemek istemiyorsanız... Sinemaya ya da bir kadeh bir şey içmeye davetlerini reddedin ve üç saatlik telefon kounşmalarından kaçının. Onu bu şekilde de osla görmeye devam etmek size daha kolay görünebilir ama aslında ilişkinizi hiç istemediğiniz bir şekle sokmuş olursunuz. Size geri dönmeyi düşünmesini sağlayacak en etkili taktik \"ya hep yan hiç\" blöfüdür: \"Afedersin bebeğim ama ya hep ya hiç. Duygularımı görmezden gelemem; sana karşı sadece arkadaşça duygular besliyormuş gibi yapamam\" gibi. Geri adım attığınızda kovalayan pozisyonundan çıkıyorsunuz. Böylece o peşinizden gelmeye başlıyor. En kötü ihtimalde bile iyi taraf var. Kız arkadaşınız \"ya hep ya hiç\" blöfünüzü görüp ve sizi \"hiç\"le başbaşa bıraksa bile unutmayın ki, ani ölüm işkende altında yaşamaktan iyidir. Onu her gün görüp dokunamamak, başkasıyla yaşadığı ilişkinin detaylarını size anlatmasını dinlemektense, hiç görmeden unutmaya çalışmanız çok daha sağlıklı.

Acil önlemler

Onu geri istiyorsunuz ama aptal durumuna düşmeden...

İşyerine çiçek göndermeyin
Ayrıldıktan 15 dakika sonra arayıp vazgeçmesini istemeyin
Tesadüfen bir yerde karşılaşmayın
Arkadaşlarına asılmayın
Zamanınızı ağlayıp sızlayarak, kendiniz alkole vererek harcamayın
Görünüşünüzde önemli bir değişiklik yapmayın. Bu evinin bahçesinde çadır kurmaktan daha beter olur.
Posta kutusuna ya da arabasının camına küçük notlar bırakmayın






Counter

DEFA OKUNMUŞTUR
Yazan <$BlogItHakan BEKARref="<$BlogIthttp://hakanabi.blogspot.com/2007/08/sevgilim-ne-olur-geri-dn-diyenler.html"permanent link"><$BlogIt11:44nt> p>

<$BlogIt0/h4>

<$BlogItYorum Gönderp>


Haftanın Fıkrası
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?" Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var". Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdi riyor, dudaklarını doldurtuyor ve de g öğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" d aha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor. Cenn ette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşa yacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp b eni öldürttün?" Azrail cevap veriyor: "Kız, ben seni tanıyamadım.. " :))) "

Haftanın Sözü
Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabasi yenidir,ya da karısı!

Enlaces
editame
editame
editame
editame

Image Hosted by ImageShack.us
Bu kampanya nedir? Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girin. Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye Tıklayın.Dünyanın Herhangi bir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor. Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor,Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla Help Feed The Hungry) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz.Ve beni her ziyaret edişinizde bu yardımı yapın!